Veebilehe vaatamiseks proovi teist veebilehitsejat.

Miks eelistada üürides uhiuut korterit

01.11.2023, 14:21

Tallinna üüriturg on väga mitmekesine ning pakkumiste hulgast leiab nii renoveerimata, värskenduskuuri saanud kuid ka täiesti uusi kortereid. Kui vanem üürikinnisvara peibutab soodsamate hindadega, siis uus pakub enamasti rohkem mugavusi. Miks võiks eelistada just uhiuut korterit? Sellele vastab Bonava Eesti arenduste juht Martin Rikolas.

Uus = kvaliteetne ja kaasaegne

Pole saladust, et tänapäevased uusehitised peavad järgima kõrgeid kvaliteedinõudeid, Bonavas on Skandinaavialik kvaliteetne, samas taskukohane ehituskultuur äärmiselt oluline. Uue üürikodu puhul ei pea muretsema, kas maja ja korteri kommunikatsioonid ning süsteemid on piisavalt turvalised ja töökorras. Vastvalminud ehitised on kontrollitud ning peavad vastama nii tuleohutusnõuetele kui ka tagama energiatõhususe.

Järgides kaasaegseid trende nii siseviimistluses kui ka naabruskonna planeerimisel, pakub uus ehitis seeläbi rohkem mugavusi. Mõeldud on nii korterite sisse-ehitatavatele garderoobidele, moodsatele ning funktsionaalsetele köökidele kui ka näiteks maja turvalisele ja valgusküllasele trepikojale.

üürimaja_artikkel_vahepilt1920x1080.jpg

Mugavused: parkimiskoht ja panipaik

Autoomanikele on kindlasti oluline, kas kodu juurde saab mugavalt sõita ning kuidas on parkimine korraldatud. Vaadates vanemaid elamupiirkond, siis suur probleemkoht tekibki tihti just parkimisega, kuna pole arvestatud sedavõrd suure hulga autodega või on parkimine korraldatud kinnistust kaugemal eraldi parkimisalal. Uutel arendustel on juba planeerides kohustus tagada kõigi korterite juurde parkimiskoht, seega üürides uude majja, võid olla kindel, et leiad endale parkimislahenduse maja juures.

Samuti, kui võrrelda 60ndatel ehitatud kortermaja keldrit tänapäevaste panipaikadega, on uute puhul kindlasti rohkem rõhku pandud mugavale ligipääsetavusele ning arvestatud, et seal saaks kuivas ja puhtas keskkonnas hoida nii jalgratast kui lapsevankrit.

üürimaja_artikkel_1920x1080.jpg

Ettevõttelt üürides kvaliteetne klienditugi ja garantiiteenindus

Üürides korteri eraisikult, säilib alati võimalus, et omanik otsustab ühel hetkel selle kas maha müüa või mõnele pereliikmele üle anda. See tähendab, et üüriline ei saa korterit pikaajaliselt pidada päris oma koduks. Ettevõttelt üürides aga on julgem teha pikaajalisi plaane, kuna omanikul puudub korteri müümise huvi, mille järel võiks üüriline oma kodust ilma jääda.

Samuti pakub usaldusväärne arendaja ja kinnisvaraettevõte kvaliteetset kliendituge ja garantiiteenindust. Kui midagi korteris on tarvis parandada või välja vahetada, siis tehakse seda kiirelt ja professionaalselt. Garantii kehtib üürikorterile täpselt samamoodi nagu igale teisele müüdud korterile.

Bonava – usaldusväärne arendaja, kes loob õnnelikke naabruskondi

Elukeskkond on aga kõige aluseks ja võtmeteguriks. Oleme veendunud, et üürikorteris elades ei pea tegema kompromisse keskkonna või ligipääsetavuse osas. Bonava on ehitanud Eestis 3000 uut kodu, seega teame, millist naabruskonda eestimaalane eelistab. Pakume kõrget skandinaavia kvaliteeti taskukohase hinnaga ning seda nii müügikorterite kui ka üürikorterite puhul.