Veebilehe vaatamiseks proovi teist veebilehitsejat.

Järveotsa Kodude arenduse viimane etapp saavutas täiskõrguse

19.12.2022, 13:33

Elamuarendusettevõte Bonava Haabersti arenduses peeti sarikapidu. Naabruskonna viimases etapis, aadressil Tasandi 5 ja Astangu 23, valmivad 5- ja 8-kordne elamu kokku 74 korteriga. Uued kodud on sissekolimiseks valmis 2023. aasta sügisel.

Sarikapidu on nurgakivi kõrval teine oluline tähistamist vääriv etapp majade ehitamisel ja toob vanade uskumuste kohaselt maja elanikele head õnne.

Järveotsa Kodusid iseloomustavad läbimõeldud planeeringud, suured aknad ja kaasaegne vesipõrandaküte ning iga kodu juurde kuulub hubane rõdu ja isiklik panipaik. Elamutele omistatakse energiatõhus B-energiaklass.

Koos hubaste puhke- ja mängualadega rajatakse tulevaste elanike jaoks terviklik elukeskkond, kus parkimine on viidud turvaliselt majade alla ja kinnistu piiridele ning tööde käigus on välja ehitatud ka uus Tasandi tänav. Samuti säilitatakse ja korrastatakse kinnistuga piirnev Järveotsa oja, mis koos terviserajaga loob kogu piirkonnale lisaväärtust ja omanäolisust.

Vasakult: Bonava ehitusvaldkonna juht Klaus Treimann, Järveotsa Kodude objektijuht Priit Ränk ning Bonava Eesti tegevjuht Taavi Soorm.

Bonava hüvitab kõigile uutele klientidele, kes ettevõtte arendustesse kodu ostavad, aastaks ajaks kommunaalkulud, et esimene aasta uues kodus kulgeks murevabalt. „Uuselamutesse rajatavad kodud on vanades korterelamutes asuvatest selgelt energiasäästlikumad, samas on leibkondade igapäevaelu kulutused kasvanud. Seetõttu soovime omapoolselt meie peamiseks sihtrühmaks olevaid noori peresid ostuotsuste tegemisel toetada,“ kommenteeris Bonava juhtkonna liige Lauri Laanoja.

Järveotsa Kodud on kaasaegne, peresõbralik ja looduslähedane Bonava naabruskond Haaberstis, Harku järve lähistel. Kodu läheduses on toidupoed, terviserajad, koolid ja lasteaiad ning Rocca al Mare Keskus, Saku Suurhall, Teras Beach ja Tallinna Loomaaed jäävad vaid lühikese autosõidu kaugusele.